Hazitako artoaren garapena

Lekukoa(k): Jean-Marie Larroque
1940. hamarkadan, Jean-Marie Larroque haurra zenean, ogia eta tokiko arto motak ereiten ziren bakarrik , horietan « le grand roux basque ». Gero sartu dira Ameriketako arto xinitreak (hybrides). Gaurregun, 2600 hektara arto egiten da oraindik Amikuze aldean.

Lekukoa(k): Jean-Marie Larroque

Artxibo-funtsa(k): Pirinio Atlantikoetako artxiboak

Bilduma: Amikuzeko ahozko memoria

Lekukotasun sorta(k):

Elkarrizketatzailea(k): Terexa Lekumberri

Data: 2008-11-03

Iraupena: 0:08:33

Erreferentzia: 26-17

Baionako eta Ipar Euskal Herriko artxibotegiko kodea: 12AV227

Gaia(k): Hazitako artoa


Eskubideak eta erabilpen baldintzak

Orri honetako edukiak Creative Commons Aitortu-EzKomertziala 4.0 Nazioartekoa Baimen baten mende daude (CC BY-NC-SA 4.0).

Baimendua zara web-orrialde honen edukiak (testuak, irudiak edo dokumentuak) partekatzeko eta eduki horietatik abiatuta lan edo eduki eratorriak egiteko. Baldintza bakarra da, beti, edukien jatorria aitortzea (CC BY-NC-SA 4.0 - Euskal kultur erakundea - Institut culturel basque - www.mintzoak.eus), eta adieraztea aldaketarik egin bada jatorrizko edukietan. Ez zara baimendua etekin ekonomikorik egitera. Edukiak haien jatorrizko lizentzia berdinarekin erabiltzera behartua zara.

CodeSyntax-ek garatua. Softwarea: Django.