Arrantza teknikak: legatza tretzarekin

Lekukoa(k): Olivier Azarete

Nilonezko amu-haria (2000 amuzkoa) sakonera botatzen da, berunez eta gortxuez tartekaturik. Apasta gisa, Olivier-k sardina erabiltzen du. Amu-haria amuz amu altxatua da. Ondotik, legatza ur hotzean emana da, tripatua eta kaxetan izotzez estalia.

Olivier-en iduriko, ingurumena errespetatuz egiten den arrantza mota hau kalitatezko legatza eder bat harrapatzeko egokiena da.


Lekukoa(k): Olivier Azarete

Artxibo-funtsa(k): Pirinio Atlantikoetako artxiboak

Bilduma: Euskal itsas ondarea

Lekukotasun sorta(k):

Elkarrizketatzailea(k): Terexa Lekumberri

Data: 2010-12-14

Iraupena: 0:02:36

Erreferentzia: 103-8

Baionako eta Ipar Euskal Herriko artxibotegiko kodea: 18AV1004

Gaia(k): Legatza, Arrantza teknikak, Tretza


Eskubideak eta erabilpen baldintzak

© Pirinio Atlantikoetako Departamenduko artxiboak

Lekukotasun osoa Euskal kultur erakundeko egoitzan ikus daiteke, Uztaritzen (hitzordua hartuz), baita ere Baionako eta Paueko Departamenduko Artxibotegietako irakurgeletan, hor ere hitzordua hartuz.
ETALAB 2.0 lizentzia irekiak arautzen du hemen aurkezten diren Pirinio Atlantikoetako artxibotegiaren datu publikoen berrerabiltzea. Garrantzitsua da Pirinio Atlantikoetako artxibotegiarekin harremanetan jartzea beste edozein erabilpenarendako.

CodeSyntax-ek garatua. Softwarea: Django.