Arrantza teknikak: legatza tretzarekin

Lekukoa(k): Olivier Azarete

Nilonezko amu-haria (2000 amuzkoa) sakonera botatzen da, berunez eta gortxuez tartekaturik. Apasta gisa, Olivier-k sardina erabiltzen du. Amu-haria amuz amu altxatua da. Ondotik, legatza ur hotzean emana da, tripatua eta kaxetan izotzez estalia.

Olivier-en iduriko, ingurumena errespetatuz egiten den arrantza mota hau kalitatezko legatza eder bat harrapatzeko egokiena da.


Lekukoa(k): Olivier Azarete

Artxibo-funtsa(k): Pirinio Atlantikoetako artxiboak

Bilduma: Euskal itsas ondarea

Elkarrizketatzailea(k): Terexa Lekumberri

Data: 2010-12-14

Iraupena: 0:02:36

Erreferentzia: 103-8

Baionako eta Ipar Euskal Herriko artxibotegiko kodea: 18AV1004

Gaia(k): Legatza, Arrantza teknikak, Tretza


Eskubideak eta erabilpen baldintzak

© Pirinio Atlantikoetako Departamenduko artxiboak

Egile eskubide guziak erreserbatuak. Lekukotasun osoa Euskal kultur erakundeko egoitzan ikus daiteke (hitzordua hartuz). Baionako eta Paueko Departamendu Artxibotegietako irakurgeletan kontsultagarri izanen da ere egun batez. 

CodeSyntax-ek garatua. Softwarea: Django.