Eguneroko eta besta egunetako janaria

Lekukoa(k): Louis Biscaichipy

Eguneroko otoruntzak deskribatzen ditu. Besta egunetan, oilaskoa eta oiloa emaiten zen. Oiloa saldan irakin eta, haragiz beterik xerbitxatzen zen (« farcie »).


Lekukoa(k): Louis Biscaichipy

Artxibo-funtsa(k): Pirinio Atlantikoetako artxiboak

Bilduma: Ahozkotasuna Baxenabarren: Garazi-Baigorri

Elkarrizketatzailea(k): Pantxika Maitia

Data: 2007-07-31

Iraupena: 0:02:40

Erreferentzia: 6-5

Baionako eta Ipar Euskal Herriko artxibotegiko kodea: 13AV15

Gaia(k): Jatekoa eta edatekoa


Eskubideak eta erabilpen baldintzak

Orri honetako edukiak Creative Commons Aitortu-EzKomertziala 4.0 Nazioartekoa Baimen baten mende daude (CC BY-NC-SA 4.0).

Baimendua zara web-orrialde honen edukiak (testuak, irudiak edo dokumentuak) partekatzeko eta eduki horietatik abiatuta lan edo eduki eratorriak egiteko. Baldintza bakarra da, beti, edukien jatorria aitortzea (CC BY-NC-SA 4.0 - Euskal kultur erakundea - Institut culturel basque - www.mintzoak.eus), eta adieraztea aldaketarik egin bada jatorrizko edukietan. Ez zara baimendua etekin ekonomikorik egitera. Edukiak haien jatorrizko lizentzia berdinarekin erabiltzera behartua zara.

CodeSyntax-ek garatua. Softwarea: Django.