Jatekoa eta edatekoa

Pasarteak

# Izenburua Herria
1 Lukuzeko jauregiko neskato baten bizia Donapaleu
2 Ogiaren egitea Donapaleu
3 Burraren (gurina) eta xaboiaren egitea Donapaleu
4 Donoztiriko pertsonai oroigarriak Donapaleu
5 Ogi egitea Donapaleu
6 Aitamak etxetiarrak (edo egoiliarrak) Donapaleu
7 Parisen sehi (1952-1961) Donapaleu
8 Ostatu baten eguneroko bizia Donapaleun (1960 hamarkadan) Donapaleu
9 Jatetxeko erosketak Donapaleu
10 Besta eguneko apairuak Amikuze aldean (1950-60 hamarkadan) Donapaleu
11 Munduko bigarren gerlaren abiatzea (1939an) Lohitzüne-Oihergi
12 Aguardiant egile 50 urtez Lohitzüne-Oihergi
13 Aguardiant egitea (1946-1992 arte) Lohitzüne-Oihergi
14 Aguardiant kantitateak Lohitzüne-Oihergi
15 Aguardiant egiteko dretxoak Lohitzüne-Oihergi
16 Edateko okasioneak Lohitzüne-Oihergi
17 Fruituak aguardiantan Lohitzüne-Oihergi
18 Tresneriaren konponketa Lohitzüne-Oihergi
19 Aguardianta egiteko debekua Lohitzüne-Oihergi
20 Alanbikea Gamueko jauregian ikusgai. Lohitzüne-Oihergi
21 Bigarren gerlako oroitzapenak (1939-1945) Arberatze-Zilhekoa
22 Xerri hiltzea Arberatze-Zilhekoa
23 Ogi joitea 1950. hamarkadan Gabadi
24 Haurtzaroa Oraharren 1920. hamarkadan Oragarre
25 Amenduzeko ostatua Urrüstoi-Larrabile
26 Eguneroko eta besta egunetako janaria Ezterenzubi
27 Ogia eta mestura Ezterenzubi
28 Mesturaren egitea Ezterenzubi
29 Artzain bizia neguan Kalifornian Ezterenzubi
30 Mutiko baten haurtzaroa Mendiben 1920-1930 hamarkadetan Mendibe
31 Artzain baten janaria mendian (1936-1950) Uharte Garazi
32 Artzainaren janaria Uharte Garazi
33 Haira oihaneko ikazkinak Banka
34 Aitatxi-amatxi urepeldarrak Banka
35 Kabaleen elikagaia ; jokia Donibane Lohizune
36 Bestaldiak Donibane Lohizune
37 Neguan gaztaina jaten Barkoxe
38 Ogia labean egiten Landibarre
39 Supazterrean janaria prestatzen Landibarre
40 Gauero gaztainak afaltzeko Landibarre
41 Ondo jaten zen egun handietan Landibarre
42 Lehengo elikadura Gamarte
43 Etxeko janaria: ogia, txerrikia eta oilaskoa Urruña
44 Eguneroko gosaria eta etxeko mutila Urruña
45 Kafea berotzeko tresna Milafranga
46 Etxean jaten zutena Hendaia
47 Kabaleen hiltzea hiltegietan Donibane Lohizune
48 Hormonazko xahala eta behi eroa : ondorioak Donibane Lohizune
49 Bestaldiak Donibane Lohizune
50 Haragiaren erostea eta transformazioa Donibane Lohizune
51 Tokiko haragiaren kalitatea eta balorazioa Donibane Lohizune
52 Xerri hiltzearen tradizioa Arbona
53 Ondo jaten zen egun handietan Landibarre
54 Etxeko janaria: ogia, txerrikia eta oilaskoa Urruña
55 Txerrikia kontserbatu eta jan Urruña
56 Bildotsetik bildoskirat Makea
57 Urdetik urdekirat Makea
58 Hiru txerri etxerako Urrüstoi-Larrabile
59 Zerriki puska desberdinak Bardozeko euskaraz Bardoze
60 'Os Bertrand' deitutako hezur ona Bardoze
CodeSyntax-ek garatua. Softwarea: Django.