Aguardiant egitea (1946-1992 arte)

Lekukoa(k): Jeanne Arcondeguy
Mahats grasparekin edo mertxikekin, arno hondarrekin edo sagarnoarekin, aguardianta beti manera berean egiten zen. Aguardiantaren egitea lana zen, hurbiletik segitu behar baitzen. Hala ere diru pixka bat ekartzen zuen.

Lekukoa(k): Jeanne Arcondeguy

Artxibo-funtsa(k): Pirinio Atlantikoetako artxiboak

Bilduma: Amikuzeko ahozko memoria

Elkarrizketatzailea(k): Pantxika Maitia

Data: 2008-04-10

Iraupena: 0:03:59

Erreferentzia: 12-7

Baionako eta Ipar Euskal Herriko artxibotegiko kodea: 12AV146

Gaia(k): Jatekoa eta edatekoa, Lanak eta jakinduriak, Aguardiant egilea


Eskubideak eta erabilpen baldintzak

Orri honetako edukiak Creative Commons Aitortu-EzKomertziala 4.0 Nazioartekoa Baimen baten mende daude (CC BY-NC-SA 4.0).

Baimendua zara web-orrialde honen edukiak (testuak, irudiak edo dokumentuak) partekatzeko eta eduki horietatik abiatuta lan edo eduki eratorriak egiteko. Baldintza bakarra da, beti, edukien jatorria aitortzea (CC BY-NC-SA 4.0 - Euskal kultur erakundea - Institut culturel basque - www.mintzoak.eus), eta adieraztea aldaketarik egin bada jatorrizko edukietan. Ez zara baimendua etekin ekonomikorik egitera. Edukiak haien jatorrizko lizentzia berdinarekin erabiltzera behartua zara.

CodeSyntax-ek garatua. Softwarea: Django.