Ogia egiten

Oraindik ez da sarean eskuragarri pasarte hau. Laguntzarik behar baduzu, sar gurekin harremanetan .

Lehen ogia egiten zuten, baina orain batere ez. Oraskan masa oratzen zuten, eta ura, gatza, altxatura nahasten zitzaizkion. Gero labera sartzen zen. Labearen eta berotasunaren arabera denbora gehiagoz edo gutxiagoz eduktizen zen.

Lekukoa(k): Aurri Althabe

Herria: Barkoxe

Artxibo-funtsa(k): Euskal Herriko Ahotsak - Ahotsak.eus

Bilduma: Iparraldeko ahotsak

Elkarrizketatzailea(k): Alex Artzelus

Data: 2011-09-10

Iraupena: 0:01:03

Erreferentzia: BAR-003-15

Badihardugu (ahotsak.eus) elkartearen artxibo-kodea: BAR-003-15

Gaia(k): Okina, Prestakuntza, errezetak


Eskubideak eta erabilpen baldintzak

Orri honetako edukiak Creative Commons Aitortu-EzKomertziala 4.0 Nazioartekoa Baimen baten mende daude (CC BY-SA 2.0).

Baimendua zara web-orrialde honen edukiak (testuak, irudiak edo dokumentuak) partekatzeko eta eduki horietatik abiatuta lan edo eduki eratorriak egiteko. Baldintza bakarra da, beti, edukien jatorria aitortzea (CC BY-SA 2.0 - www.ahotsak.eus), eta adieraztea aldaketarik egin bada jatorrizko edukietan. Edukiak haien jatorrizko lizentzia berdinarekin erabiltzera behartua zara.

CodeSyntax-ek garatua. Softwarea: Django.