Sukaldari baten segeretuak (errezetak)

Lekukoa(k): Isidora Claveranne
Neska gaztek «Ecole ménagère» delakoan ikasten zuten kozinatzen. Donapaleun bat bazen. Neskek hor egunero esperimentatzen zuten menua (sartzea, erdiko platea eta postrea) kaier berezi batean idazten zuten. Isidora Claverannek atxiki du kaier hori. Laket zaizkion errezeta batzu salatzen dizkigu : oiloa haragiz betea, saltsak (atzarkia, atuna edo oilarra saltsa berezietan), moleta hanturik (omelette soufflée), bixkotxa borobildurik (gâteau roulé).

Lekukoa(k): Isidora Claveranne

Artxibo-funtsa(k): Pirinio Atlantikoetako artxiboak

Bilduma: Amikuzeko ahozko memoria

Elkarrizketatzailea(k): Terexa Lekumberri

Data: 2007-12-17

Iraupena: 0:08:21

Erreferentzia: 10-5

Baionako eta Ipar Euskal Herriko artxibotegiko kodea: 12AV112

Gaia(k): Sukaldaritza


Eskubideak eta erabilpen baldintzak

Orri honetako edukiak Creative Commons Aitortu-EzKomertziala 4.0 Nazioartekoa Baimen baten mende daude (CC BY-NC-SA 4.0).

Baimendua zara web-orrialde honen edukiak (testuak, irudiak edo dokumentuak) partekatzeko eta eduki horietatik abiatuta lan edo eduki eratorriak egiteko. Baldintza bakarra da, beti, edukien jatorria aitortzea (CC BY-NC-SA 4.0 - Euskal kultur erakundea - Institut culturel basque - www.mintzoak.eus), eta adieraztea aldaketarik egin bada jatorrizko edukietan. Ez zara baimendua etekin ekonomikorik egitera. Edukiak haien jatorrizko lizentzia berdinarekin erabiltzera behartua zara.

CodeSyntax-ek garatua. Softwarea: Django.