Sukaldaritza
Grabaketak (16)
# | Erref. | Izenburua | Data | Iraupena | Herria | Elkarrizketatzaileak | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 1 | 1 - Maddi Oxarango | 2007-07-24 | 0:39:55 | Donapaleu | Terexa Lekumberri | |
2 | 10 | 10 - Isidora Claveranne | 2007-12-17 | 1:11:41 | Garrüze | Terexa Lekumberri | |
3 | 11 | 11 - Marie-Jeanne Auchoberry | 2008-02-26 | 1:13:59 | Donapaleu | Pantxika Maitia | |
4 | 79 | 79 - Fermina Péry | 2010-04-08 | 0:40:20 | Ziburu | Terexa Lekumberri | |
5 | 165 | 165 - Aña Duhalde | 2012-10-24 | 1:01:17 | Irisarri | Terexa Lekumberri | |
6 | 194 | 194 - Jeanne Hirigoyen | 2013-08-02 | 1:21:15 | Makea | Terexa Lekumberri | |
7 | 199 | 199 - Karmele Lopategi - Maria Rosa Lopategi - Arantza Goikoetxea | 2013-09-28 | 1:38:17 | Jatsu | Terexa Lekumberri | |
8 | 391 | 391 - Ambroise Burguburu | 2021-04-29 | 0:50:39 | Santa Grazi | Dominika "Titika" Recalt | |
9 | AIO-001 | AIO-001 - Maddi Berterreix | 2011-09-09 | 0:30:00 | Arüe-Ithorrotze-Olhaibi | Alex Artzelus | |
10 | ATH-001 | ATH-001 - Pierra Arhancet - Marianne Arhancet Üthürri | 2010-02-16 | 1:23:00 | Atharratze-Sorholüze | Xan Aire | |
11 | BAR-003 | BAR-003 - Aurri Althabe | 2011-09-10 | 0:25:00 | Barkoxe | Alex Artzelus | |
12 | DL-4 | DL-4 - Joseph Arrieta | 2012-06-05 | 1:00:30 | Donibane Lohizune | Xan Aire | |
13 | DL-7 | DL-7 - Jakes Telleria-Adam | 2012-05-22 | 0:50:04 | Donibane Lohizune | Xan Aire | |
14 | DL-9 | DL-9 - Michel Vaslin | 2012-06-20 | 1:09:33 | Donibane Lohizune | Xan Aire | |
15 | GAM-001 | GAM-001 - Aña Bizkaitxipi | 2015-03-30 | 0:28:00 | Gamarte | Alex Artzelus | |
16 | HEN-004 | HEN-004 - Eustaquia Urkia Berra | 2010-03-08 | 1:24:00 | Hendaia | Xan Aire | |
17 | LAN-001 | LAN-001 - Mixel Sainte-Marie | 2010-02-16 | 1:22:00 | Landibarre | Xan Aire | |
18 | MB-181 | Larraine (azpituluekin) | 1981-02-07 | 0:14:32 | Larraine | Maite Barnetche |
Pasarteak (29)
# | Erref. | Izenburua | Herria |
---|---|---|---|
1 | 1-12 | Komunione egunetako menu berezia | Donapaleu |
2 | 1-13 | Pekadaren errezeta | Donapaleu |
3 | 1-14 | Aza haragiz betea | Donapaleu |
4 | 1-24 | Emaztearen tokia biziaren erritoetan | Donapaleu |
5 | 10-5 | Sukaldari baten segeretuak (errezetak) | Garrüze |
6 | 11-13 | Pasta berezi bat duten bi errezeta | Donapaleu |
7 | 11-14 | Bixkotxa errezetak | Donapaleu |
8 | 11-15 | Beste errezeta zukratuak | Donapaleu |
9 | 11-16 | Errezeta gazituak | Donapaleu |
10 | 79-9 | Fermina eta Paul Péryren ezkontza | Ziburu |
11 | 165-3 | Bizia Irisarrin 1920-1940 urteetan: Ogia eta gasnazko ogi ttipia (kukumarroa) egitea | Irisarri |
12 | 194-11 | Makea Aziotzia etxaldean: autobizibide ekonomia | Makea |
13 | 199-18 | Janaria eguneroko bizitzan | Jatsu |
14 | 391-6 | Olhalteen antolakuntza. Gaztaina elikadura. | Santa Grazi |
15 | AIO-001-20 | Ogia egiten | Arüe-Ithorrotze-Olhaibi |
16 | ATH-001-13 | Ogia labean egiten | Atharratze-Sorholüze |
17 | ATH-001-14 | Taloa erretzen | Atharratze-Sorholüze |
18 | ATH-001-15 | Gaztainak, zopa eta abar su aitzinean | Atharratze-Sorholüze |
19 | BAR-003-15 | Ogia egiten | Barkoxe |
20 | DL-4-5 | Eguneroko bizia Urthaburu Etxeberria sortetxean | Donibane Lohizune |
21 | DL-4-6 | Janari usadioak besta egunetan Urthaburu Etxeberria sortetxean | Donibane Lohizune |
22 | DL-7-8 | Makaroiaren fabrikazioa sekretuan egina | Donibane Lohizune |
23 | DL-7-9 | Makaroia: mekanizazioa | Donibane Lohizune |
24 | DL-7-10 | Makaroiaren lehengaiak | Donibane Lohizune |
25 | DL-7-11 | Makaroia: kontserbatzaile eta koloratzaile gabeko ekoizpen freskoa | Donibane Lohizune |
26 | DL-9-5 | Vaslin farmazia 1920-1970 artean: supositorio eta kaxeten fabrikazioa | Donibane Lohizune |
27 | GAM-001-8 | Mestura nola egiten zen | Gamarte |
28 | GAM-001-9 | Tomate saltsa nola egiten zen | Gamarte |
29 | GAM-001-10 | Ogia nola egiten zen | Gamarte |
30 | HEN-004-14 | Etxean jaten zutena | Hendaia |
31 | LAN-001-13 | Supazterra (beheko sua) | Landibarre |
CodeSyntax-ek garatua. Softwarea: Django.