Sukaldaritza

Grabaketak (16)

# Erref. Izenburua Data Iraupena Herria Elkarrizketatzaileak
1 1 1 - Maddi Oxarango 2007-07-24 0:39:55 Donapaleu Terexa Lekumberri
2 10 10 - Isidora Claveranne 2007-12-17 1:11:41 Garrüze Terexa Lekumberri
3 11 11 - Marie-Jeanne Auchoberry 2008-02-26 1:13:59 Donapaleu Pantxika Maitia
4 165 165 - Aña Duhalde 2012-10-24 1:01:17 Irisarri Terexa Lekumberri
5 194 194 - Jeanne Hirigoyen 2013-08-02 1:21:15 Makea Terexa Lekumberri
6 199 199 - Karmele Lopategi - Maria Rosa Lopategi - Arantza Goikoetxea 2013-09-28 1:38:17 Jatsu Terexa Lekumberri
7 AIO-001 AIO-001 - Maddi Berterreix 2011-09-09 0:30:00 Arüe-Ithorrotze-Olhaibi Alex Artzelus
8 ATH-001 ATH-001 - Pierra Arhancet - Marianne Arhancet Üthürri 2010-02-16 1:23:00 Atharratze-Sorholüze Xan Aire
9 BAR-003 BAR-003 - Aurri Althabe 2011-09-10 0:25:00 Barkoxe Alex Artzelus
10 DL-4 DL-4 - Joseph Arrieta 2012-06-05 1:00:30 Donibane Lohizune Xan Aire
11 DL-7 DL-7 - Jakes Telleria-Adam 2012-05-22 0:50:04 Donibane Lohizune Xan Aire
12 DL-9 DL-9 - Michel Vaslin 2012-06-20 1:09:33 Ziburu Xan Aire
13 GAM-001 GAM-001 - Aña Bizkaitxipi 2015-03-30 0:28:00 Gamarte Alex Artzelus
14 HEN-004 HEN-004 - Eustaquia Urkia Berra 2010-03-08 1:24:00 Hendaia Xan Aire
15 LAN-001 LAN-001 - Mixel Sainte-Marie 2010-02-16 1:22:00 Landibarre Xan Aire
16 MB-181 Larraine 1981-02-07 0:14:32 Larraine Maite Barnetche

Pasarteak (29)

# Erref. Izenburua Herria
1 1-12 Komunione egunetako menu berezia Donapaleu
2 1-13 Pekadaren errezeta Donapaleu
3 1-14 Aza haragiz betea Donapaleu
4 1-24 Emaztearen tokia biziaren erritoetan Donapaleu
5 10-5 Sukaldari baten segeretuak (errezetak) Garrüze
6 11-13 Pasta berezi bat duten bi errezeta Donapaleu
7 11-14 Biskotxa errezetak Donapaleu
8 11-15 Beste errezeta zukratuak Donapaleu
9 11-16 Errezeta gazituak Donapaleu
10 165-3 Bizia Irisarrin 1920-1940 urteetan: Ogia eta gasnazko ogi ttipia (kukumarroa) egitea Irisarri
11 194-11 Makea Aziotzia etxaldean: autobizibide ekonomia Makea
12 199-18 Janaria eguneroko bizitzan Jatsu
13 AIO-001-20 Ogia egiten Arüe-Ithorrotze-Olhaibi
14 ATH-001-13 Ogia labean egiten Atharratze-Sorholüze
15 ATH-001-14 Taloa erretzen Atharratze-Sorholüze
16 ATH-001-15 Gaztainak, zopa eta abar su aitzinean Atharratze-Sorholüze
17 BAR-003-15 Ogia egiten Barkoxe
18 DL-4-5 Eguneroko bizia Urthaburu Etxeberria sortetxean Donibane Lohizune
19 DL-4-6 Janari usadioak besta egunetan Urthaburu Etxeberria sortetxean Donibane Lohizune
20 DL-7-8 Makaroiaren fabrikazioa sekretuan egina Donibane Lohizune
21 DL-7-9 Makaroia: mekanizazioa Donibane Lohizune
22 DL-7-10 Makaroiaren lehengaiak Donibane Lohizune
23 DL-7-11 Makaroia: kontserbatzaile eta koloratzaile gabeko ekoizpen freskoa Donibane Lohizune
24 DL-9-5 Vaslin farmazia 1920-1970 artean: supositorio eta kaxeten fabrikazioa Ziburu
25 GAM-001-8 Mestura nola egiten zen Gamarte
26 GAM-001-9 Tomate saltsa nola egiten zen Gamarte
27 GAM-001-10 Ogia nola egiten zen Gamarte
28 HEN-004-14 Etxean jaten zutena Hendaia
29 LAN-001-13 Supazterra (beheko sua) Landibarre
CodeSyntax-ek garatua. Softwarea: Django.