Supazterra (beheko sua)
Garai batean dena supazterrean egiten zen, baita arrautzak frijitu ere. Orduan pentsatzen zen hura gabe ezin zela bizi, baina gero etorri ziren sukalde berriak, eta ez dute azken hogeita hamar urtean supazterra piztu.
Lekukoa(k): Mixel Sainte-Marie
Artxibo-funtsa(k): Euskal Herriko Ahotsak - Ahotsak.eus
Bilduma: Iparraldeko ahotsak
Lekukotasun sorta(k):
Elkarrizketatzailea(k): Xan Aire
Data: 2010-02-16
Iraupena: 0:00:58
Erreferentzia: LAN-001-13
Badihardugu (ahotsak.eus) elkartearen artxibo-kodea: LAN-001-13
Gaia(k): Argindarra eta ura, Sukaldaritza
Eskubideak eta erabilpen baldintzak
Orri honetako edukiak Creative Commons Aitortu-EzKomertziala 4.0 Nazioartekoa Baimen baten mende daude (CC BY-SA 2.0).
Baimendua zara web-orrialde honen edukiak (testuak, irudiak edo dokumentuak) partekatzeko eta eduki horietatik abiatuta lan edo eduki eratorriak egiteko. Baldintza bakarra da, beti, edukien jatorria aitortzea (CC BY-SA 2.0 - www.ahotsak.eus), eta adieraztea aldaketarik egin bada jatorrizko edukietan. Edukiak haien jatorrizko lizentzia berdinarekin erabiltzera behartua zara.