Etxeko janaria: ogia, txerrikia eta oilaskoa
Arto gutxi landatzen zuten eta behientzat izaten zen. Ez dute sekula egin arto-talorik etxean, ogia egiten baitzuten. Ogi-taloa amak nola egiten zuen azaltzen du. Txerrikia eta oilaskoren bat jaten zuten: oilaskoa okasio berezietarako izaten zen.
Lekukoa(k): Leon Telletxea
Artxibo-funtsa(k): Euskal Herriko Ahotsak - Ahotsak.eus
Bilduma: Iparraldeko ahotsak
Lekukotasun sorta(k):
Elkarrizketatzailea(k): Xan Aire
Data: 2010-04-23
Iraupena: 0:02:13
Erreferentzia: UNA-005-16
Badihardugu (ahotsak.eus) elkartearen artxibo-kodea: UNA-005-16
Gaia(k): Jatekoa eta edatekoa, Haragia
Eskubideak eta erabilpen baldintzak
Orri honetako edukiak Creative Commons Aitortu-EzKomertziala 4.0 Nazioartekoa Baimen baten mende daude (CC BY-SA 2.0).
Baimendua zara web-orrialde honen edukiak (testuak, irudiak edo dokumentuak) partekatzeko eta eduki horietatik abiatuta lan edo eduki eratorriak egiteko. Baldintza bakarra da, beti, edukien jatorria aitortzea (CC BY-SA 2.0 - www.ahotsak.eus), eta adieraztea aldaketarik egin bada jatorrizko edukietan. Edukiak haien jatorrizko lizentzia berdinarekin erabiltzera behartua zara.