Etxeko janaria: ogia, txerrikia eta oilaskoa

Lekukoa(k): Leon Telletxea

Arto gutxi landatzen zuten eta behientzat izaten zen. Ez dute sekula egin arto-talorik etxean, ogia egiten baitzuten. Ogi-taloa amak nola egiten zuen azaltzen du. Txerrikia eta oilaskoren bat jaten zuten: oilaskoa okasio berezietarako izaten zen.


Lekukoa(k): Leon Telletxea

Artxibo-funtsa(k): Euskal Herriko Ahotsak - Ahotsak.eus

Bilduma: Iparraldeko ahotsak

Lekukotasun sorta(k):

Elkarrizketatzailea(k): Xan Aire

Data: 2010-04-23

Iraupena: 0:02:13

Erreferentzia: UNA-005-16

Badihardugu (ahotsak.eus) elkartearen artxibo-kodea: UNA-005-16

Gaia(k): Jatekoa eta edatekoa, Haragia


Eskubideak eta erabilpen baldintzak

Orri honetako edukiak Creative Commons Aitortu-EzKomertziala 4.0 Nazioartekoa Baimen baten mende daude (CC BY-SA 2.0).

Baimendua zara web-orrialde honen edukiak (testuak, irudiak edo dokumentuak) partekatzeko eta eduki horietatik abiatuta lan edo eduki eratorriak egiteko. Baldintza bakarra da, beti, edukien jatorria aitortzea (CC BY-SA 2.0 - www.ahotsak.eus), eta adieraztea aldaketarik egin bada jatorrizko edukietan. Edukiak haien jatorrizko lizentzia berdinarekin erabiltzera behartua zara.

CodeSyntax-ek garatua. Softwarea: Django.