Haragia

Grabaketak (7)

# Erref. Izenburua Data Iraupena Herria Elkarrizketatzaileak
1 214 214 - Pierre Etchelecou 2014-08-29 0:50:37 Arbona Terexa Lekumberri
2 BDZ-005 BDZ-005 - Léonie Laborde 2013-02-08 0:18:00 Bardoze Ahotsak.eus
3 DL-4 DL-4 - Joseph Arrieta 2012-06-05 1:00:30 Donibane Lohizune Xan Aire
4 LAN-001 LAN-001 - Mixel Sainte-Marie 2010-02-16 1:22:00 Landibarre Xan Aire
5 MAK-002 MAK-002 - Angèle Mendiboure 2012-12-05 1:03:00 Makea Ahotsak.eus
6 ULA-001 ULA-001 - André Barneche 2011-09-07 0:46:00 Urrüstoi-Larrabile Alex Artzelus
7 UNA-005 UNA-005 - Leon Telletxea 2010-04-23 1:08:00 Urruña Xan Aire

Pasarteak (14)

# Erref. Izenburua Herria
1 214-5 Xerri hiltzearen tradizioa Arbona
2 BDZ-005-6 Zerriki puska desberdinak Bardozeko euskaraz Bardoze
3 BDZ-005-8 'Os Bertrand' deitutako hezur ona Bardoze
4 DL-4-6 Bestaldiak Donibane Lohizune
5 DL-4-16 Haragiaren erostea eta transformazioa Donibane Lohizune
6 DL-4-21 Kabaleen hiltzea hiltegietan Donibane Lohizune
7 DL-4-23 Tokiko haragiaren kalitatea eta balorazioa Donibane Lohizune
8 DL-4-24 Hormonazko xahala eta behi eroa : ondorioak Donibane Lohizune
9 LAN-001-18 Ondo jaten zen egun handietan Landibarre
10 MAK-002-28 Urdetik urdekirat Makea
11 MAK-002-29 Bildotsetik bildoskirat Makea
12 ULA-001-20 Hiru txerri etxerako Urrüstoi-Larrabile
13 UNA-005-16 Etxeko janaria: ogia, txerrikia eta oilaskoa Urruña
14 UNA-005-20 Txerrikia kontserbatu eta jan Urruña
CodeSyntax-ek garatua. Softwarea: Django.