Taloa erretzen
Arto-irina eta ogi-irina nahastuta egiten zuten taloa. Pierrak dio oso gozoa zela xingarrarekin edo arrautza frijituarekin. Bortuan zeudenean taloa nola erretzen zuten kontatzen du.
Lekukoa(k): Pierra Arhancet, Marianne Arhancet Üthürri
Artxibo-funtsa(k): Euskal Herriko Ahotsak - Ahotsak.eus
Bilduma: Iparraldeko ahotsak
Lekukotasun sorta(k):
Elkarrizketatzailea(k): Xan Aire
Data: 2010-02-16
Iraupena: 0:01:46
Erreferentzia: ATH-001-14
Badihardugu (ahotsak.eus) elkartearen artxibo-kodea: ATH-001-14
Gaia(k): Prestakuntza, errezetak
Eskubideak eta erabilpen baldintzak
Orri honetako edukiak Creative Commons Aitortu-EzKomertziala 4.0 Nazioartekoa Baimen baten mende daude (CC BY-SA 2.0).
Baimendua zara web-orrialde honen edukiak (testuak, irudiak edo dokumentuak) partekatzeko eta eduki horietatik abiatuta lan edo eduki eratorriak egiteko. Baldintza bakarra da, beti, edukien jatorria aitortzea (CC BY-SA 2.0 - www.ahotsak.eus), eta adieraztea aldaketarik egin bada jatorrizko edukietan. Edukiak haien jatorrizko lizentzia berdinarekin erabiltzera behartua zara.