Ostatuak eta tabernak

Pasarteak

# Izenburua Herria
1 "Hôtel du Midi" ostatua eta Donapaleuko merkatua Donapaleu
2 Donapaleuko Menjou kartierreko bizia 1950 inguruan Donapaleu
3 Herritarren arteko bizia Gabadin 1950 inguruan Gabadi
4 Feriaren fama Garrüze
5 Aste buruak Pariseko Euskal Etxean. Donapaleu
6 Ostatu baten eguneroko bizia Donapaleun (1960 hamarkadan) Donapaleu
7 Jatetxeko erosketak Donapaleu
8 Normak eta kontrolak ostatuetan (1970 hamarkadan) Donapaleu
9 Ostiraleko merkatua Donapaleun Donapaleu
10 Eguberri eta Bazkoko feriak Donapaleu
11 Zubipuntako ostatua : artzainen geldigunea Ezterenzubi
12 Zubipuntako ostatua : Orbaiztarren geldigunea Ezterenzubi
13 Zubipuntako ostatua edo Oihanzainaenea Ezterenzubi
14 Zubipuntan : ardi moxteak Ezterenzubi
15 Orbaiztarrak Garaziko ferian Ezterenzubi
16 Orbaiztarren harremanak gaur egun Zubipuntarekin Ezterenzubi
17 Bankako ostatuak Banka
18 6 kontserba-lantegi auzoan Donibane Lohizune
19 Mugimendu handia eta giro ona beren tabernan Donibane Lohizune
20 Aitari entzunez ikasi zuen kantuan Donibane Lohizune
21 Ostatua eta dute pastizategia Donibane Lohizune
22 Hotel-ostatu-jatetxe bat Iruri
23 Ostatuak, saltegiak, eskulangintza Iholdi
24 Gazte denborako aisiak Irisarri
25 Saltokiak eta ostatuak Urepele
26 Herriko dendak eta ostatuak (tabernak) Donaixti-Ibarre
27 Emaztearen tokia biziaren erritoetan Donapaleu
28 Pekadaren errezeta Donapaleu
29 Aza haragiz betea Donapaleu
30 Komunione egunetako menu berezia Donapaleu
31 Sukaldari baten segeretuak (errezetak) Garrüze
32 Pasta berezi bat duten bi errezeta Donapaleu
33 Errezeta gazituak Donapaleu
34 Biskotxa errezetak Donapaleu
35 Beste errezeta zukratuak Donapaleu
36 Eguneroko bizia Donibane Lohizune
37 Bestaldiak Donibane Lohizune
38 Ogiaren eta gasnazko ogi ttipiaren (kukumarroa) fabrikazioa Iholdi
39 Janaria eguneroko bizitzan Jatsu
40 Gaztainak, zopa eta abar su aitzinean Atharratze-Sorholüze
41 Supazterra (beheko sua) Landibarre
42 Etxean jaten zutena Hendaia
43 Fabrikazioa sekretuan Donibane Lohizune
44 Mekanizazioa Donibane Lohizune
45 Supositorio eta kaxeten fabrikazioa Ziburu
46 Ogiaren eta gasnazko ogi ttipiaren (kukumarroa) fabrikazioa Iholdi
47 Autobizibide ekonomia Makea
48 Ogia egiten Barkoxe
49 Ogia labean egiten Atharratze-Sorholüze
50 Taloa erretzen Atharratze-Sorholüze
51 Ogia egiten Arüe-Ithorrotze-Olhaibi
52 Mestura nola egiten zen Gamarte
53 Tomate saltsa nola egiten zen Gamarte
54 Ogia nola egiten zen Gamarte
55 Lehengaiak Donibane Lohizune
56 Kontserbagarri eta koloragarri gabeko ekoizpen freskoa Donibane Lohizune
CodeSyntax-ek garatua. Softwarea: Django.